Nieuw team voor de Kinderrechtencoalitie

2018 is het jaar van de verandering voor de Kinderrechtencoalitie. Met een nieuw Alternatief Rapport, een nieuwe coördinator en een hervorming van het lidmaatschap (daarover later meer), gaan we nu ook de zomer tegemoet met een fonkelnieuw team.

Wie is wie?
 

Carolien Patyn
kennen jullie ondertussen.

Carolien is coördinator sinds april 2017, leidde het Alternatief Rapport voor Genève in goede banen en werkt volop aan het netwerk van lidorganisaties en het nieuwe jaarthema. 

Carolien is te bereiken via carolien.patyn@kinderrechtencoalitie.be of 0473/73.12.69.

Elien Spillebeen
start op 6 juni als beleidsmedewerker.

Elien werd in 2014 in de Senaat gehuldigd als vredesvrouw voor haar werk met de vzw Mama Kivu en haar documentaire ‘Backup Butembo’ over de vrouwen in het conflictgebied Oost-Congo. Als documentairemaakster draaide ze vervolgens nog de webdocumentaire ‘Weg van Geluk’ en lanceerde ze het online monument ‘Beni Files’, dat de slachtoffers van de bloedbaden in Beni een gezicht wil geven. Aan engagement en ondernemingszin geen gebrek, want naast haar projecten in eigen beheer, coördineerde ze ook nog de nationale campagne FairTradeGemeente. Bij de Kinderrechtencoalitie wil ze haar journalistieke en politieke vaardigheden inzetten om kinderrechtenthema’s maatschappelijk en beleidsmatig op de kaart te zetten.

Elien is te bereiken via elien.spillebeen@kinderrechtencoalitie.be of 09/225.90.25.

Sharon Duverger
begon op 4 mei als medewerker administratie en communicatie.

Ook met Sharon hebben we een zeer veelzijdige en ondernemende dame in huis. Na haar studies politieke wetenschappen en journalistiek werkte ze als onderzoeker bij de SERV. Deze functie gaf ze op om zich voltijds toe te leggen op haar bedrijf zonen09.com, waarmee ze online naaipatronen en biokatoen ontwerpt en verkoopt. Boekhouding, administratie, webdesign, sociale media… kennen geen geheimen voor haar. Ze wordt bij de Kinderrechtencoalitie de administratieve, logistieke en technische steunpilaar.

Sharon is te bereiken via sharon.duverger@kinderrechtencoalitie.be of 09/225.90.25.