Schrijf je in voor de tweede editie Belgische Kinderrechtenprijs

Het Kinderrechtencommissariaat, de Délégué général aux droits de l’enfant en Plan International België organiseren met trots en enthousiasme de tweede Belgische Kinderrechtenprijs.

Werkt jouw organisatie of vereniging met kinderen en jongeren in Vlaanderen en/of Brussel met bijzondere aandacht voor kinderrechten? Schrijf je dan in, zet je organisatie of vereniging in de kijker en maak kans op positieve aandacht en een cheque van €10.000.

WIE KAN DEELNEMEN?

Alle niet-commerciële Nederlandstalige organisaties en verenigingen, gevestigd in Vlaanderen of Brussel die dagelijks bezig zijn met kinderrechten. Organisaties die elke dag een belangrijk verschil maken in het leven van kinderen en jongeren in Vlaanderen en/of Brussel en werken met het Kinderrechtenverdrag als leidraad.
Dus: scholen, voorzieningen, jeugdbewegingen, vrijetijdsinitiatieven, sportverenigingen, buurtwerkingen, … Opgelet: vorig jaar bekroonden we een Franstalige organisatie, dit jaar reserveren we de prijs voor een Nederlandstalige organisatie of vereniging.

Schrijf je in als kinderrechten in jullie DNA ingebakken zitten en jullie aan de onderstaande criteria beantwoorden!

Hier vind je alle info.